بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر و گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه "اسرائیل"، در روزهای اخیر با سران چندین کشور تماس گرفته و رسما از آن‌ها خواسته‌اند سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های دیپلماتیک خود را در ایران تعطیل کنند.

به گزارش جماران؛ روزنامه عبری‌زبان «هاآرتص» فاش کرد که رژیم صهیونیستی به نخست وزیری نتانیاهو در تلاش است تا کشورهای مختلف را به قطع روابط دیپلماتیک با تهران متقاعد کند. هدف از این اقدام، تشدید انزوای سیاسی ایران و گسترش حمایت‌های بین‌المللی از جنگ کنونی عنوان شده است.

یک منبع آگاه به جزئیات این پرونده به روزنامه هاآرتص گفت: «بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر و گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه "اسرائیل"، در روزهای اخیر با سران چندین کشور تماس گرفته و رسما از آن‌ها خواسته‌اند سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های دیپلماتیک خود را در ایران تعطیل کنند.»

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.