سخنگوی وزارت امور خارجه به روزنامه قطری «العربی الجدید» گفت: ایران در حال دفاع از خود است و در این راه هیچ خط قرمزی وجود ندارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید بر اینکه در دفاع از کشور هیچ خط قرمزی نداریم، گفت: هر نقطه‌ای در منطقه که دشمن آمریکایی از آن برای تجاوز علیه کشور استفاده کند، هدفی مشروع برای نیروهای مسلح ایران خواهد بود.

به گزارش جماران، اسماعیل بقایی به روزنامه قطری «العربی الجدید» گفت: ایران در حال دفاع از خود است و در این راه هیچ خط قرمزی وجود ندارد.

وی با تأکید بر اینکه ایران با تمام توان به حملات دشمن پاسخ خواهد داد، اظهار داشت: حملات ایران علیه اهداف آمریکایی در کشورهای منطقه مشروع است و به هیچ عنوان علیه حاکمیت این کشورها نیست. 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: ما در دفاع از خود ناگزیر به حمله علیه مبدأ تجاوزات دشمن هستیم و با همه کشورهای منطقه روابط دوستانه داریم. 

وی تأکید کرد: هر نقطه‌ای در منطقه که دشمن آمریکایی از آن برای تجاوز علیه کشور استفاده کند، هدفی مشروع برای نیروهای مسلح ایران خواهد بود.

بقایی گفت: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به هنگام مذاکرات بار دیگر نشان داد که آنها به هیچ قانونی جز قانون جنگل پایبند نیستند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.