حسین الحاج حسن، رئیس فراکسیون پارلمان بعلبک- هرمل و عضو ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان گفت: اگر اشغالگری وجود دارد، باید مقاومت هم وجود داشته باشد و اگر متجاوز وجود دارد باید مقابل آن ایستاد؛ در غیر این صورت، به معنای تسلیم شدن در برابر دشمن، اشغالگر، ظالم و ستمگر است و این کاری است که ما انجام نخواهیم داد.

به گزارش جماران؛ یک نماینده ارشد حزب‌الله با تاکید بر ادامه مقاومت گفت، فشارهای دشمن هرگز ما را وادار به تسلیم نخواهد کرد.

حسین الحاج حسن، رئیس فراکسیون پارلمان بعلبک- هرمل و عضو ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، امروز طی سخنانی درباره تحولات اخیر این کشور اعلام کرد که مقاومت پدیده جدیدی نیست؛ بلکه تاریخی است که به صدها سال پیش برمی‌گردد، مقاومت به معنای قیام آزادگان در برابر بردگی و موضع حق مقابل باطل است.

حسین الحاج حسن افزود: بنابراین اگر اشغالگری وجود دارد، باید مقاومت هم وجود داشته باشد و اگر متجاوز وجود دارد باید مقابل آن ایستاد؛ در غیر این صورت، به معنای تسلیم شدن در برابر دشمن، اشغالگر، ظالم و ستمگر است و این کاری است که ما انجام نخواهیم داد.

وی تاکید کرد: در لبنان برخی طرف‌ها خواستار تسلیم شدن در برابر خواسته‌های دشمن صهیونیستی و فشارهای آمریکا هستند، اما این طرف‌ها باید بدانند که تسلیم شدن تنها به امتیاز دهی بیشتر به دشمن منجر می‌شود؛ به ویژه در سایه جاه‌طلبی‌های رژیم صهیونیستی و همدستی آمریکا برای غارت سرزمین، منابع و آب‌های لبنان و تجاوز به حاکمیت، آزادی و استقلال ما.

این نماینده حزب الله اظهار داشت: شرایط کنونی مستلزم تقویت پایداری و مقاومت، نه تنها از سوی ما بلکه از سوی همه لبنانی‌هاست و آنچه که ما اکنون نیاز داریم، وحدت ملی است نه تفرقه. اما متاسفانه وضعیت کشور امروز اینگونه نیست و برخی در حال تحریک خشونت علیه ما هستند؛ همان طرف‌هایی که روایت دشمن را ترویج و کشتار و جنایات علیه مردم لبنان را توجیه می‌کند.

 

 

حسین الحاج حسن

 

حسین الحاج حسن تاکید کرد: اما هیچ یک از این‌ها ما را در هم نخواهد شکست، بلکه فقط عزم و پایداری ما را بیشتر می‌کند و دیگران باید در سیاست‌ها و مواضع خود که در راستای توجیه کشتار، تجاوزات و اشغالگری‌های دشمن است تجدید نظر کنند. امروز در جهان، زمانی که صاحبان حق، صاحب قدرت هم باشند پیروز می‌شوند، اما زمانی که قدرت به دنبال تبدیل باطل به حق است، هیچکس نباید تسلیم این قدرت شود و تسلیم شدن چیزی است که آمریکا و اسرائیل از ما می‌خواهند.

نماینده مذکور فراکسیون مقاومت گفت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به دنبال تسلیم کردن ملت‌ها بوده و خودش می‌گوید که صلح را با زور می‌خواهد؛ به این معنی که می‌خواهد به کشورها تجاوز و آنها را اشغال کند، منابعشان را به غارت ببرد و سپس آنها را وادار به امضای توافق کند، اما این صلح نیست، بلکه تسلیم، تحقیر و ننگ است.

وی در ادامه تاکید کرد: زمانی که دشمن ما رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا باشد، نیازی به تلاش برای فهمیدن حقیقت نیست و خواسته آنها کاملاً روشن است. اما دشمن هر چقدر هم قدرت داشته باشد، نمی‌تواند ما را شکست دهد و صاحبان حق همیشه پیروز هستند

علی فیاض، دیگر نماینده ارشد حزب الله در پارلمان لبنان هم به نوبه خود در همین زمینه اعلام کرد که هرگونه شرط‌بندی روی عقب نشینی مردم از حمایت مقاومت، خیالی واهی و گمراه کننده بوده و مردم همانطور که در سال 2000 و 2006 در جنگ با دشمن صهیونیستی کنار مقاومت ایستادند و آن را رها نکردند، امروز هم عقب‌نشینی نخواهند کرد.

وی با انتقاد از مواضع ضعیف دولت لبنان مقابل فشارهای دشمن گفت: عملکرد مقامات لبنانی در مذاکرات در دوره گذشته، هیچ یک از اهداف ملی کشور را محقق نکرد؛ به طوری که نه موجب عقب نشینی صهیونیست‌ها از لبنان شد، نه اسرای لبنانی را آزاد کرد، نه توانست دشمن را مجبور به احترام به حاکمیت لبنان و توقف تجاوزات خود کند و نه بازگشت ساکنان روستاهای مرزی به خانه‌هایشان را تضمین کرد.

علی فیاض اظهار داشت: دشمن همزمان فشار نظامی و سیاسی بر لبنان اعمال می‌کند، در حالی که مقامات لبنانی فاقد هرگونه اهرم فشار واقعی در میز مذاکرات هستند.

وی با تاکید بر تعهد مقاومت به حق دفاع از مردم، وحدت ملی و ارتش لبنان به عنوان یک ارتش ملی که کنار مردم خود ایستاده است، اظهار داشت: این سرزمین متعلق به لبنانی‌هاست و ملت بزرگ لبنان صرف نظر از شدت فشارها دست از مقاومت نخواهند کشید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.