چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق امروز شنبه نوری المالکی را به عنوان نامزد نخست وزیری عراق اعلام کرد.

نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق که پیشتر نیز نخست‌وزیر عراق بود به‌عنوان نامزد نخست‌وزیری عراق معرفی شد. 

به گزارش جماران، چارچوب هماهنگی نیروهای سیاسی شیعه عراق امروز شنبه نوری المالکی را به عنوان نامزد نخست وزیری عراق اعلام کرد.

نشست چارچوب هماهنگی در دفتر هادی العامری رئیس سازمان بدر برگزار شد و اعضای آن اوضاع سیاسی کشور را بررسی کردند.

چارچوب هماهنگی بر پایبندی کامل خود به روند قانونی و اهتمام به همکاری با همه نیروهای ملی برای تشکیل دولتی قوی و کارآمد و توانا بر مقابله با چالش‌ها و ارائه خدمات و حفظ امنیت و وحدت عراق تأکید کرد.

چارچوب هماهنگی در پایان خواستار برگزاری جلسه پارلمان برای انتخاب رئیس جمهور بر اساس زمانبندی‌های قانونی شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی نوری المالکی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.