تخریب اماکن عمومی و دولتی، بانک‌ها، آتش زدن دفتر امام جمعه و مسجد جامع شهر سرابله، انسداد جاده، قدرت‌نمایی مسلحانه و تهدید بازاریان هم از اقدامات این تروریست ها بوده است.

به گزارش جماران؛ اداره کل اطلاعات استان ایلام اعلام کرد: این تروریست‌ها ۱۸ دی اقدام به تیراندازی به سوی مردم و نیروهای حافظ امنیت و شهادت و مجروحیت برخی از آنها در شهرهای سرابله، آسمان آباد، هلیلان، ارکواز ملکشاهی و آبدانان کرده بودند اما با سربازان گمنام امام زمان (عج) با کمک گزارش‌های مردمی بازداشتشان کردند.

تخریب اماکن عمومی و دولتی، بانک‌ها، آتش زدن دفتر امام جمعه و مسجد جامع شهر سرابله، انسداد جاده، قدرت‌نمایی مسلحانه و تهدید بازاریان هم از دیگر اقدامات این تروریست ها بوده.

در بازرسی از مخفیگاه این اشرار مسلح که با عوامل شبکه تروریستی اینترنشنال نیز مرتبط بودند، ۱۹ قبضه سلاح شکاری و جنگی، ۳ قبضه نارنجک، ۷۶ عدد کوکتل مولوتف و تعدادی سلاح سرد و شوکر کشف شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.