وزارت اطلاعات اعلام کرد: تروریست‌های مسلحی که در اعمال تروریستی ۱۸ دی ماه اقدام به تیراندازی به سوی مردم و نیروهای حافظ امنیت و شهادت و مجروحیت آنها در برخی خیابان های رفسنجان از جمله بلوار ابوذر و ۳ راه آبشار کرده بودند، با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کرمان و گزارشهای مردم شریف دیار کریمان، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش جماران؛ وزارت اطلاعات اعلام کرد:

تروریست‌های مسلحی که در اعمال تروریستی ۱۸ دی ماه اقدام به تیراندازی به سوی مردم و نیروهای حافظ امنیت و شهادت و مجروحیت آنها در برخی خیابان های رفسنجان از جمله بلوار ابوذر و ۳ راه آبشار کرده بودند، با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان کرمان و گزارشهای مردم شریف دیار کریمان، شناسایی و دستگیر شدند.

تیم تروریستی یاد شده متشکل از  ۶ نفر است که ۴ نفر از آنها از اشرار سابقه دار و دارای محکومیت در اغتشاشات سالهای گذشته می باشند.

 عوامل این تیم تروریستی مسلح ، علاوه بر تیراندازی، در تخریب و ایراد خسارت به برخی از اماکن عمومی و دولتی ، در آتش زدن حوزه علمیه شهرستان رفسنجان نیز مشارکت داشته اند.

 در بازرسی از مخفیگاه‌ این اشرار مسلح‌ که با‌ عوامل شبکه تروریستی اینترنشنال نیز مرتبط بودند، تعدادی سلاح گرم و سرد و گلوله های کلاشینکف کشف گردید.

 همچنین یکی از عوامل اصلی (به اصطلاح لیدرهای میدانی) اغتشاشات شهر سیرجان که اقدام به تخریب فرمانداری و ضرب و جرح نیروهای حافظ امنیت نموده و‌ سپس به استان‌های دیگر متواری شده بود،  شناسایی و دستگیر شد. 

 این عنصر تخریب گر، علاوه بر اقدامات تخریبی در صحنه، بدلیل دارا بودن تعداد قابل توجهی دنبال کننده در شبکه های اجتماعی خارجی ، با انتشار فراخوان های متعدد، نقش موثری در تهییج و تحریک نوجوانان و جوانان کم سن و سال برای شرکت در آشوب‌ها و  تخریب اماکن و اموال عمومی و مردمی داشته است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.