نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره وضعیت ایران به درخواست آمریکا برگزار شد.

به گزارش جماران؛ نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره وضعیت ایران برگزار شد.

نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره وضعیت ایران لحظاتی پیش به درخواست آمریکا آغاز شد.

 

 

 نماینده روسیه در سازمان ملل: اظهارات آمریکا درباره ایران غیرمسئولانه است/ آنچه اخیراً در ایران رخ داده فراتر از تظاهرات مسالمت‌آمیز است و در آن از سلاح گرم استفاده شده است

 نماینده روسیه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت در مورد ایران: ایالات متحده از مشکلاتی که مردم ایران با آن مواجه هستند برای تشدید تنش‌ها سوءاستفاده می‌کند

 

نماینده چین در نشست شورای امنیت با موضوع ایران:

رفتار آمریکا قانون جنگل را ترویج می‌کند

  رئیس جمهور آمریکا تهدیدهای مستقیم را متوجه ایران کرده است

 آمریکا باید تهدید دیگر کشورها را متوقف کند. جامعه جهانی باید در سمت درست بایستد. 

 

مصی علینژاد

 

بازیگران تکراری نمایش سازمان ملل

 نمایش نیویورک درباره ایران چند بازیگر نام آشنا داشت، معصومه(مسیح)علی نژاد و احمد باطبی در این جلسه حضور داشتند.

یکی از کارکرد‌های این نمایش‌ها تنفس مصنوعی به اپوزوسیون ایران در دراماتیک‌ترین وضعشان بود.

 روز گذشته و پس از مواضع ترامپ ۲۴ ساعت سختی بر اپوزوسیون آویزون ایران گذشت.

 و حالا طنز تلخ ماجرا اینجا است که کسانی در این جلسه حاضر شده بودند که پیشتر هم رسما خواهان تشدید تحریم برای زیر فشار گذاشتن مردم ایران شده بودند و هم  خواهان حمله نظامی به ایران./ فرهیختگان

 

معاون نماینده ایران در شورای امنیت: دو سخنرانی که تحت برچسب جعلی «نمایندگان جامعه مدنی» از سوی ایالات متحده تحمیل شده‌اند، هیچ نمایندگی از جامعه مدنی ایران ندارند

این افراد نه تنها نماینده ایران نیستند، بلکه به‌طور مستقیم در راستای دستورکارهای سیاسی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی عمل می‌کنند و هیچ‌گونه ارتباطی با جامعه ایران ندارند.

نمایندگان مدعی «جامعه مدنی» ایران در طول سال‌ها نقش مستمر در تحریک به خشونت و ترویج تروریسم داشته‌اند و حتی از نیروی مرگبار علیه مأموران اجرای قانون دفاع کرده‌اند.

حضور این افراد در نشست‌های بین‌المللی نه‌تنها مشروع نیست، بلکه به‌طور بنیادی تمامیت و سلامت بحث را مخدوش می‌کند.

اعتراضات مسالمت‌آمیزی که با مطالبات اقتصادی آغاز شد، توسط گروه‌های مسلح و سازمان‌یافته ربوده شد و به اغتشاشات تروریستی تبدیل شد.

 

 معاون نماینده ایران در شورای امنیت: تسلیت‌های عمیق خود را به خانواده‌های قربانیان غیرنظامی و نیروهای امنیتی ایران ابراز میکنم که در هفته‌های اخیر در اعمال خشونت‌آمیز و افراطی به‌طور فجیع کشته شدند

 فاجعه اخیر یادآور جنایات داعش است که جوانان ایران در آن به‌طرز بی‌رحمانه‌ای به قتل رسیدند.

 مأموران پلیس نیز جان خود را فدای حفظ امنیت عمومی کردند.

 نماینده ایالات متحده در شورای امنیت در تلاش است تا نقش کشورش در تشدید خشونت‌ها و ناآرامی‌ها در ایران را پنهان کند و حقیقت را تحریف نماید.

 درخواست ایالات متحده برای برگزاری نشست، به‌عنوان پوششی برای همدستی مستقیم این کشور در جنایات علیه مردم ایران میباشد، به‌ویژه در دوران ناآرامی‌های ژانویه.آمریکا تحت پوشش نگرانی‌های بشردوستانه تلاش می‌کند خود را دوست مردم ایران نشان دهد، در حالی که در پشت پرده، در همکاری با رژیم صهیونیستی به‌طور مستقیم در بی‌ثبات‌سازی ایران نقش دارد.

 

  معاون نماینده ایران در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت: ایالات متحده، تحت بهانه توخالی «نگرانی برای مردم ایران» و ادعاهای حمایت از حقوق بشر، می‌کوشد خود را دوست مردم ایران جلوه دهد، در حالی که هم‌زمان در حال مداخله و بی‌ثبات‌سازی است

  این ادعاها به‌شدت ریاکارانه است، به ویژه هنگامی که در پرتو سابقه طولانی و مستند ایالات متحده در مداخلات نظامی غیرقانونی، عملیات تغییر رژیم و نقض‌های نظام‌مند حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد بررسی شود.

  در سراسر جهان، این سیاست‌ها به تلفات گسترده غیرنظامیان، فروپاشی دولت‌ها، بحران‌های انسانی طولانی‌مدت، و تقویت گروه‌های افراطی و تروریستی منجر شده است. این مسئله نه یک نظر، بلکه حقیقتی ثبت‌شده در تاریخ است.

 مردم ایران طی دهه‌ها، معنای واقعی این به‌اصطلاح «حمایت» را با تمام وجود تجربه کرده‌اند. از کودتای ۱۹۵۳ علیه دولت دموکراتیک مصدق تا پشتیبانی از جنگ رژیم صدام علیه ایران، از سرنگونی پرواز ۶۵۵ ایران‌ایر و قتل ۲۹۰ غیرنظامی تا همدستی در ترورها و خرابکاری‌ها.

 از دهه‌ها تحریم‌های غیرقانونی و فشارهای اقتصادی سیستماتیک گرفته تا جنگ‌های تجاوزکارانه، این اقدامات به‌طور فاحش حقوق بنیادین مردم ایران را نقض کرده است.

 متأسفانه، برخی از اعضای غربی شورای امنیت مانند فرانسه و بریتانیا، به معیارهای دوگانه خود ادامه می‌دهند. این کشورها در حالی که مدعی دفاع از حقوق بشر هستند، به تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران ادامه می‌دهند و از محکومیت اقدامات نسل‌کشی رژیم اسرائیل خودداری می‌کنند.

 

معاون نماینده ایران در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت: ایالات متحده و همدستانش مسئول خون های ریخته شده بیگناهان اخیر در ایران هستند

  در فاصله ۸ تا ۱۰ ژانویه ۲۰۲۶، ایران با خشونت‌های تروریستی مشابه داعش روبه‌رو شد. اعتراضات مسالمت‌آمیز به اغتشاشات خونین تبدیل شد، از جمله سر بریدن و سوزاندن انسان‌ها زنده.

  این خشونت‌ها نتیجه یک الگوی نظام‌مند از تروریسم سازمان‌یافته بود. شمار زیادی از مأموران پلیس و شهروندان کشته یا مجروح شدند.

 ایالات متحده و اسرائیل نمی‌توانند از مسئولیت خون بی‌گناهانی که در ایران ریخته شده شانه خالی کنند.

 این کشورها که در جنگ ژوئن ۲۰۲۵ علیه ایران شکست خوردند، اکنون با بی‌ثبات‌سازی داخلی، همان اهداف را دنبال می‌کنند.

 این راهبرد بر تولید قربانیان و انتشار اطلاعات جعلی استوار است؛ سناریویی که در کشورهای دیگر نیز تکرار شده است.

 

نماینده ایران در شورای امنیت: ایالات متحده به‌طور آشکار در ناآرامی‌های ایران مداخله می‌کند

  مقامات ایالات متحده به‌طور مداوم از دخالت مستقیم در ناآرامی‌های ایران سخن گفته‌اند. رئیس‌جمهور آمریکا در ۲۹ دسامبر ۲۰۲۵ اعلام کرد که از حمله به ایران در صورت ادامه برنامه‌های موشکی و هسته‌ای حمایت می‌کند.

 در ۲ ژانویه ۲۰۲۶، مایک پمپئو، وزیر خارجه پیشین ایالات متحده، به‌صراحت به حضور عوامل موساد در میان اغتشاشگران اشاره کرد.

  رئیس‌جمهور ایالات متحده در ۳ ژانویه ۲۰۲۶ اعلام کرد که «کاملاً آماده‌ایم و دست‌به‌سلاح هستیم.»

  سناتور لیندزی گراهام در ۱۰ ژانویه ۲۰۲۶، با فراخوانی به تحریک خشونت و تغییر رژیم در ایران، وضعیت را بحرانی‌تر کرد.

 سخنگوی کاخ سفید در ۱۲ ژانویه تأیید کرد که رئیس‌جمهور ترامپ «در استفاده از نیروی نظامی علیه ایران تردید نخواهد کرد.»

 این اظهارات، فراخوان‌های صریح به تغییر رژیم، خشونت و تجاوز نظامی را تشکیل می‌دهند و نشان‌دهنده دخالت‌های مداوم ایالات متحده در امور داخلی ایران هستند.

 

نماینده ایران در شورای امنیت: مداخلات غیرقانونی ایالات متحده تهدیدی برای حقوق بین‌الملل است

  بهره‌برداری از اعتراضات مسالمت‌آمیز برای اهداف ژئوپلیتیکی و به خطر انداختن جان غیرنظامیان، به‌طور مستقیم با نقش تحریم‌های غیرقانونی در ایجاد این وضعیت هم‌راستا است.

 ادعاهای حمایت از حقوق بشر از سوی کسانی که خود این حقوق را نقض می‌کنند، پوچ و بی‌اعتبار است.

 سه روز پیش، میلیون‌ها ایرانی به خیابان‌ها آمدند تا از قانون و نظم حمایت کنند و تلاش‌های بی‌پروایانه برای ایجاد درگیری داخلی را رد کنند.

  رئیس‌جمهور ترامپ بیانیه‌ای تحریک‌آمیز صادر کرد که هدف آن شعله‌ور کردن ناآرامی‌ها بود، اما مردم ایران به دعوت او به خشونت پاسخ ندادند و آرامش در کشور برقرار شد.

  هرگونه تهدید یا استفاده از زور علیه جمهوری اسلامی ایران، نقض آشکار حقوق بین‌الملل است و طبق منشور ملل متحد، هیچ توجیهی برای چنین اقدامات غیرقانونی وجود ندارد.

 شورای امنیت و اعضای آن باید چنین اقدامات غیرقانونی را محکوم کنند و اعتبار سازمان ملل را از تضعیف محفوظ نگه دارند.

 ایران نه به‌دنبال تشدید تنش است، اما هرگونه اقدام تجاوزکارانه مستقیم یا غیرمستقیم، با پاسخی قاطع و قانونی مواجه خواهد شد.

 

نماینده ایران در شورای امنیت: دولت جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل به تعهدات حقوق بشری خود، از جمله حق اعتراض مسالمت‌آمیز، پایبند است و حداکثر خویشتن‌داری را در حفظ نظم عمومی اعمال کرده است

 تحریک به خشونت و تهدید به اقدام نظامی علیه یک دولت عضو، تهدیدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی است.

 اتهامات سیاسی علیه دولت ایران را قاطعانه رد می‌کنیم؛ واقعیت‌های میدانی، روایت‌های ساختگی ایالات متحده و متحدانش را نقض می‌کند.

  ادعای «کشتار بی‌معنای معترضان» هیچ تناسبی با واقعیت‌های میدانی ندارد و نمی‌تواند جنایات آمریکا علیه مردم ایران را تطهیر کند.

 ایران با هسته‌های تروریستی مسلح به سبک داعش و گروه‌های تجزیه‌طلب خشونت‌گرا روبه‌رو بوده است که با حمایت خارجی، غیرنظامیان و مأموران قانون را هدف قرار داده‌اند.

  محدودیت‌های اینترنتی اعمال‌شده در ایران برای حفاظت از ملت در برابر عملیات‌های مخرب و حملات سایبری از سوی عناصر خارجی ضروری بوده است.

 

انتقاد تند نماینده روسیه در سازمان ملل به تشکیل جلسه اضطراری در خصوص مسائل داخلی ایران: این جلسه سیرکی بیش نیست

نماینده روسیه در نشست شورای امنیت سازمان ملل با موضوع ایران:

 هدف برگزارکنندگان این جلسه هیچ ارتباطی به امنیت بین‌المللی ندارد و بیشتر به نظر می‌رسد که هدفی جز رسیدن به اهداف خود ندارند.

  این جلسه باید برای اعضای آن مایه خجالت باشد، چرا که کسانی که خود ادعای حقوق بشر دارند، در واقع تمامی حقوق بشر را نقض کرده‌اند.

 کسانی که اینجا از حقوق بشر سخن می‌گویند، نمی‌توانند مدعی رعایت حقوق بشر باشند.

 

نماینده روسیه: تا جایی که می‌توان مشاهده کرد، شورش‌ها و آشوب‌ها تحت کنترل قرار گرفته و ایران در حال بازگشت به وضعیت عادی است

 جمهوری اسلامی ایران در تلاش است تا شرایط را با ثبات کند و بسیاری از مردم به جای ادامه آشوب، در حال حمایت از رهبر خود و استقلال کشور هستند.

 این حمایت‌ها باعث می‌شود که جمهوری اسلامی ایران در مسیر ثبات باقی بماند و مردم بتوانند اعتراض‌های به حق خود را اعلام کنند.

 

 نماینده پاکستان در شورای امنیت: ایران به زودی به شرایط عادی برمی‌گردد

 وضعیت ایران به زودی به شرایط عادی بازخواهد گشت، فارغ از هر شورش و آشوب یا فشار خارجی.

  همه جبهه‌ها باید به گفتگو و میز مذاکرات بازگردند تا اختلافات خود را حل کنند.

 این گفتگو باید بر مبنای احترام متقابل و مشترکاتی که بین طرفین وجود دارد، انجام شود.

 

 نماینده چین در شورای امنیت: ایالات متحده همچنان بیانیه‌هایی صادر می‌کند و تهدید به استفاده از نیروی نظامی علیه ایران می‌کند

 این اقدامات نتیجه‌ای جز تشدید شرایط بد و افزایش تنش در خاورمیانه نخواهد داشت.

 چین همیشه سعی کرده در برقراری قوانین جهانی مشارکت کند و به‌طور قاطع با استفاده از تهدید و زور برای حل مشکلات مخالف است.

 ما مقابل این رویکرد ایستاده‌ایم که تنها منجر به تبدیل دنیا به جنگل می‌شود.

 

 نماینده چین در شورای امنیت: مسائل ایران باید توسط خود مردم ایران حل شود

 ایران کشوری مستقل است و مسائل آن باید به‌طور مستقل و توسط مردم ایران حل و برطرف شود.

 چین از تمامیت و استقلال ایران حمایت کرده و خواستار حمایت جامعه بین‌الملل از دولت و مردم ایران است.

 مردم ایران باید بتوانند از مشکلات پیش‌آمده عبور کنند تا به ثبات و امنیت جهانی کمک کنند.

 استفاده از زور هیچ‌وقت مشکلی را حل نکرده و تنها باعث پیچیدگی بیشتر و ایجاد تنش‌های بیشتر در منطقه می‌شود.

 اعمال زور نقض قوانین جهانی است و تنها همکاری و احترام متقابل می‌تواند صلح جهانی را حفظ کند.

خاورمیانه یکی از حساس‌ترین مناطق از نظر ثبات جهانی است و احتمال تنش‌ها و درگیری‌ها در آن بسیار بالاست.

 مردم این منطقه خواستار صلح و توسعه هستند و نگرانی اصلی کشورهای منطقه از حضور نظامی آمریکا است.

چین امیدوار است که آمریکا و کشورهای مرتبط به گفتگوهای مسالمت‌آمیز برای حل مشکلات توجه جدی داشته باشند.

 تمام کشورها باید از ایجاد و دامن زدن به تنش‌ها خودداری کنند تا به صلح و ثبات واقعی در خاورمیانه برسیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.