جمهوری‌خواهان سنای آمریکا، طرحی را که از حمایت دموکرات‌ها و برخی جمهوری‌خواهان برخوردار بوده و خواستار ممانعت از اقدام نظامی بیشتر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور در ونزوئلا بدون مجوز کنگره می‌شد، مسدود کردند.

به گزارش جماران؛ با فشارهای دولت ترامپ، جمهوری‌خواهان سنای آمریکا با طرحی که اختیارات جنگی رئیس‌جمهور آمریکا در ونزوئلا را محدود می‌کرد، مخالفت کردند.

جمهوری‌خواهان سنای آمریکا روز چهارشنبه، طرحی را که از حمایت دموکرات‌ها و برخی جمهوری‌خواهان برخوردار بوده و خواستار ممانعت از اقدام نظامی بیشتر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور در ونزوئلا بدون مجوز کنگره می‌شد، مسدود کردند.

این تحول پس از آن رخ می‌دهد که ترامپ، اعضای حزب جمهوری‌خواه را که از این اقدام حمایت کرده بودند، تحت فشار قرار داد.

طبق گزارش اسپوتنیک عربی، این رأی‌گیری با نتیجه ۵۱ به ۵۰ به نفع جمهوری‌خواهان در خصوص طرح محدودیت اختیارات جنگی ترامپ بود. در نشست سنا پس از آنکه سه نماینده جمهوری‌خواه به دموکرات‌ها در رأی‌گیری برای ادامه بحث پیوستند، «جی‌دی ونس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، در ساختمان کنگره حضور یافت تا تساوی آرا را بشکند و طرح با مخالفت سنا روبرو شود.

ترامپ اخیراً اظهار داشت که ایالات متحده پس از دستگیری و ربودن «نیکولاس مادورو»، ونزوئلا را اداره خواهد کرد. وی همچنین تهدید کرده بود که از نیروی نظامی برای تصرف گرینلند، بخشی از خاک دانمارک که عضو ناتوست، استفاده خواهد کرد.

همچنین در حالی که «دلسی رودریگز» رئیس موقت ونزوئلا قرار است امروز (پنج‌شنبه) با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار کند، رهبر کاخ سفید از تماس با معاون «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا که طی عملیاتی ربوده و به آمریکا منتقل شده است، خبر داد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.