عبدالحمید دبیبه، نخستوزیر دولت وحدت ملی لیبی، کشته شدن سپهبد محمد الحداد، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح این کشور، و همراهانش را تأیید کرد.
به گزارش جماران؛ شبکه تلویزیونی ان تی وی ترکیه گزارش داد که ارتباط رادیویی با یک جت خصوصی که گمان میرود حامل رئیس ستاد ارتش لیبی بوده، بر فراز آنکارا قطع شده است.
رتباط برج مراقبت فرودگاه آنکارا با جت حامل رئیس ستاد کل ارتش لیبی قطع شد.
ارتباط برج مراقبت فرودگاه اسن بوغای آنکارا با یک جت فالکون ۵۰ که رئیس ستاد کل ارتش لیبی در آن حضور داشته قطع شد.
طبق گزارشهای اولیه، این جت فالکون ۵۰ که از فرودگاه اسن بوغای آنکارا برخاسته بود، پس از رسیدن به ارتفاع ۳۲۴۰۰ پایی و در منطقه هایمانای آنکارا از از رادار ناپدید شد.
وزیر کشور ترکیه اعلام کرد رئیس ستاد کل ارتش لیبی، محمد علی احمد الحداد و 4 نفر دیگر بعنوان هیئت همراه در هواپیمایی که تماس رادار خود را از دست داده حضور داشته است.
این هیئت برای دیداد با مقامات ترکیه به این کشور سفر کرده بودند.
فرودگاه اسن بوغا به روی پروازها بسته شده است.
تأیید کشته شدن رئیس ستاد ارتش لیبی در بازگشت از آنکارا
عبدالحمید دبیبه، نخستوزیر دولت وحدت ملی لیبی، کشته شدن سپهبد محمد الحداد، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح این کشور، و همراهانش را تأیید کرد.