پیمان جبلی رییس صداوسیما در خصوص خارج کردن آرشیو صداوسیما از کشور گفت: اینکه به‌صورت هدفمند و در حجم گسترده چنین چیزی اتفاق افتاده باشد، دست‌کم در سال‌های اخیر من اطلاعی ندارم. درباره آقای میرزایی چیزی در این باره نشنیده‌ام.

به گزارش جماران؛ جبلی در پاسخ به پرسشی درباره شایعات اخیر مبنی بر خروج آرشیو صدا و سیما توسط مزدک میرزایی گفت: اینکه بخشی از آرشیو از سازمان خارج شده یا چه کسی آن را خارج کرده، مربوط به دوره‌های قبل است. شواهدی وجود دارد که بخش‌هایی از آرشیو در گذشته به‌دلیل ضعف آیین‌نامه‌های استفاده از مواد آرشیوی از سازمان خارج شده است.

مثال ساده‌اش این است که یک تهیه‌کننده برای ساخت برنامه درخواست تصاویر آرشیوی می‌کرد و سازمان کل آن را در اختیارش می‌گذاشت. به‌تدریج و در طول زمان، حجم زیادی از این تصاویر نزد او جمع می‌شد و می‌توانست آن‌ها را منتقل کند. این ضعف در مقررات استفاده از آرشیو وجود داشت.

اما اینکه به‌صورت هدفمند و در حجم گسترده چنین چیزی اتفاق افتاده باشد، دست‌کم در سال‌های اخیر من اطلاعی ندارم. درباره آقای میرزایی چیزی در این باره نشنیده‌ام./ آخرین خبر

 

حجم ویدیو: 3.62M | مدت زمان ویدیو: 00:00:59
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.