شیخ سدیس امام جماعت مسجدالحرام گفت: گرسنگی یک فرصت طلایی است که می‌تواند به رژیم غذایی سالم، ورزش بدن و زهد روح کمک کند. در دل سختی‌ها برای مردم غزه مزایایی نهفته است. ما تحت امر بزرگان سعودی هستیم. هیاهوی مادیات و کمک‌های مالی را کنار بگذارید و به امداد غیبی تمرکز کنیم. تنها سلاح ما دعاست، باید با تضرع و دعا دستانمان را به سوی آسمان بلند کنیم، شاید خداوند گرسنگی را از آنان رفع کند!

به گزارش جماران؛ شیخ سدیس امام جماعت مسجدالحرام گفت: از گرسنگی مردم غزه مطلعیم!

گرسنگی فرصت بزرگی است برای تصفیه روح، تهذیب نفس و پاکسازی بدن. شاید این گرسنگی برای آنان خوب باشد!

گرسنگی یک فرصت طلایی است که می‌تواند به رژیم غذایی سالم، ورزش بدن و زهد روح کمک کند. در دل سختی‌ها برای مردم غزه مزایایی نهفته است.

ما تحت امر بزرگان سعودی هستیم. هیاهوی مادیات و کمک‌های مالی را کنار بگذارید و به امداد غیبی تمرکز کنیم. تنها سلاح ما دعاست، باید با تضرع و دعا دستانمان را به سوی آسمان بلند کنیم، شاید خداوند گرسنگی را از آنان رفع کند!

 

حجم ویدیو: 4.17M | مدت زمان ویدیو: 00:00:58
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.