کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، آتشبس اخیر میان ایران و اسرائیل را «خبری خوب اما شکننده» توصیف کرد و از همه طرفها خواست با خویشتنداری از تشدید تنش جلوگیری کرده و به روند مذاکرات بازگردند. او همچنین از قطر بهعنوان یکی از آسیبدیدگان اخیر اعلام حمایت کرد.
کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد که آتشبس «شکننده» میان ایران و اسرائیل خبری خوب است و باید باعث بازگشت همه طرفها به میز مذاکره شود.
به گزارش جماران، به نقل از گاردین، کالاس روز سهشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) نوشت: آتشبس اعلامشده در درگیری میان ایران و اسرائیل خبری خوشایند است، اما همچنان بسیار شکننده است. همه طرف ها باید به این توافق پایبند بمانند و از هرگونه خشونت بیشتر خودداری کنند. باید از هرگونه تنش و تشدید درگیری جلوگیری شود.
او افزود: اتحادیه اروپا در کنار همه آسیبدیدگان این درگیری، از جمله قطر که شب گذشته هدف قرار گرفت، اعلام همبستگی می کند. اکنون زمان آن فرا رسیده است که به میز مذاکره بازگردیم. بگذارید این لحظه به نقطه عطفی برای کل منطقه تبدیل شود. من به تلاش های خود برای تحقق این هدف با همه طرف ها ادامه خواهم داد.