پرداخت حقوق خرداد بازنشستگان کارگری، در سه روز پایانی ماه و براساس حروف الفبا انجام می شود.

به گزارش جماران؛ ایلنا نوشت:  حقوق خرداد بازنشستگان تامین اجتماعی، در سه روز پایانی ماه واریز می شود.

 واریز حقوق خرداد بازنشستگان کارگری همانند دو ماه گذشته به صورت مرحله‌ای و در سه روز پایانی ماه انجام خواهد شد.

حقوق بازنشستگان تحت پوشش این سازمان، در روزهای ۲۹، ۳۰ و ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ به حساب آن‌ها واریز خواهد شد. این روند طبق روال معمول و بر اساس حروف الفبا یا گروه‌بندی‌های معمول انجام می‌گیرد.

پیش بینی می شود فیش های حقوقی به زودی بارگذاری و در دسترس بازنشستگان قرار خواهد گرفت.

این در حالیست که بازنشستگان کارگری همچنان در انتظار  واریز معوقات فروردین هستند.

 

فیش حقوق خرداد بازنشستگان کارگری صادر شد

امروز فیش حقوق خرداد بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد.

فیش حقوق خرداد بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی صادر و در سامانه مربوطه بارگذاری شد.

در این فیش حقوقی، نشانی از معوقات فروردین بازنشستگان نیست؛ هنوز مشخص نشده معوقه فروردین دقیقاً چه زمانی پرداخت می شود.

پرداخت حقوق خرداد بازنشستگان کارگری، در سه روز پایانی ماه و براساس حروف  الفبا انجام می شود. 

 

احتمال تغییر بیمه تکمیلی بازنشستگان/  مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود

اواسط هفته جاری نشستی در صندوق بازنشستگی کشوری برگزار و در رابطه با تغییر بیمه تکمیلی بازنشستگان از بیمه ملت به بیمه دانا مباحثی مطرح شد.

اواسط هفته جاری ، نشستی در صندوق بازنشستگی کشوری با حضور سید محمد جمالیان، نماینده مجلس، مدیرعامل صندوق کشوری و چند نفر از فعالان صنفی برگزار شد. در این نشست چه گذشت؟ امیر رهبر، فعال صنفی بازنشستگان، در پاسخ به این سوال گفت: بحث تغییر بیمه تکمیلی بازنشستگان از بیمه ملت به بیمه دانا مطرح شد و نماینده استان مرکزی در بحثهای خود اظهار داشت که عملکرد بیمه دانا در پرداخت تعهداتش نباید مانند بیمه ملت باشد و تداوم روند قبلی باعث ناامیدی بازنشستگان از عملکرد منظم و موفق شرکت‌های بیمه تکمیلی خواهد شد.

وی افزود: در واکنش به این اظهارات، مدیر عامل صندوق کشوری اعلام کرد که تا پایان خرداد ماه کلیه مطالبات درمانی فرهنگیان و بیمه ملت با صندوق تسویه خواهد شد. همچنین تاکید داشتند که عملکرد بیمه دانا مشابه بیمه ملت نخواهد شد.

این فعال بازنشسته گفت: در ادامه جلسه، پیرامون اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری مطالبی مطرح شد. طبق این ماده قانونی «دستگاههای اجرائی مکلفند در چهارچوب بودجه‌های مصوب و آئین‌نامه‌ای که به تصویب هیأت وزیران می‌رسد، کارمندان و بازنشستگان و افراد تحت تکفل آنان را علاوه بر استفاده از بیمه پایه درمان، با مشارکت آنان به صورت هماهنگ و یکنواخت برای کلیه کارمندان دولت تحت پوشش بیمه‌های تکمیلی قرار دهند.»

رهبر ادامه داد: در این نشست بازنشستگان خواستار اجرای این قانون و ایجاد هماهنگی بین کارمندان و بازنشستگان در انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی شدند. مدیر عامل صندوق نیزدر ادامه به پیشنهاد خود به رییس سازمان برنامه و بودجه اشاره کرد. ایشان پیشنهاد داده‌‎اند که ۳۰ همت از سوی سازمان، ۳۰ همت از سوی صندوق و ۳۰ همت نیز از سوی بازنشستگان سالانه پرداخت شود و از طریق این منابع بیمه‌ای مطلوب و مشابه بیمه تکمیلی شاغلین برای بازنشستگان منعقد شود.

این فعال بازنشسته گفت: امیدواریم این پیشنهاد پذیرفته شود و بیمه تکمیلی بازنشستگان مشابه بیمه تکمیلی شاغلین باشد تا از این طریق بخشی از مشکلات درمانی حل شود.

رهبر پایان گفت: فعالان صنفی از مدیر عامل صندوق کشوری در مورد مطالبات ۸ ماهه همسان‌سازی سال ۱۴۰۳ سوال کردند که ایشان پاسخ دادند تصمیم سازمان برنامه و بودجه بر این است که تا پایان سال این مطالبات پرداخت شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.