مرکز آمار گزارش داده که تورم در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ بازهم افزایش یافته است.

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ نرخ تورم سالانه برای خانوارهای کشور به حدود ۳۴ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، بیش از ۰.۷ واحد درصد افزایش یافته است.

 طبق اطلاع مرکز آمار و گزارش تورم اردیبهشت‌ماه این مرکز، نرخ تورم در ماه گذشته نسبت به مدت ماه قبل از خود و همچنین مدت مشابه در سال گذشته، افزایش داشته است. 

براساس این گزارش، در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ نرخ تورم سالانه برای خانوارهای کشور به حدود ۳۴ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، بیش از ۰.۷ واحد درصد افزایش یافته است. 

در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ شاخص قیمت مصرف کننده خانوارهای کشور به عدد ۳۳۶.۹ رسیده است که نسبت به ماه قبل، ۲.۷ درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۳۸.۷ درصد افزایش و در دوازده ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۳۳.۹ درصد افزایش داشته است. 

 

تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور چقدر شد؟

 

 در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ تورم نقطه به نقطه خانوارهای کشور، ۳۸.۷ درصد بوده است؛ یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین، ۳۸.۷ درصد بیشتر از اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌اند. تورم نقطه به نقطه اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در مقایسه با ماه قبل، ۰.۲ واحد درصد کاهش داشته است. 

همچنین در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ تورم ماهانه خانوارهای کشور برابر ۲.۷ درصد بوده است. تورم ماهانه برای گروه‌های عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات»، ۱.۱ درصد و برای گروه عمده «کالاهای غیرخوراکی و خدمات»، ۳.۵ درصد بوده است. 

در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ نرخ تورم سالانه برای خانوارهای کشور به ۳۳.۹ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ۰.۷ واحد درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.