رابرت مالی، که در توافق برجام نقش داشت گفت: «بایدن نسبت به یک توافق بی تفاوت بود؛ ترامپ مشتاق است. بایدن روی سیاست داخلی تمرکز داشت؛ ترامپ اصلاً به آن اهمیتی نمی‌دهد. بایدن حسابگر بود؛ ترامپ بدون فکر و بی برنامه ریزی حرکت می کند.»

به گزارش جماران؛ به نقل از انتخاب، دیوید سنگر در نیویورک‌تایمز نوشت: رابرت مالی، که در توافق برجام نقش داشت و سپس نماینده اصلی بایدن در مذاکرات با ایران بود، پرسیدم ایرانی‌ها چگونه به دو رئیس‌جمهور اخیر نگاه می‌کنند. 

 در ادامه این مطلب آمده است: مالی گفت: «بایدن نسبت به یک توافق بی تفاوت بود؛ ترامپ مشتاق است. بایدن روی سیاست داخلی تمرکز داشت؛ ترامپ اصلاً به آن اهمیتی نمی‌دهد. بایدن حسابگر بود؛ ترامپ بدون فکر و بی برنامه ریزی حرکت می کند.»

مالی اضافه کرد: «ترامپ احتیاط، دقت و منطق را کنار می‌گذارد. به همین دلیل احتمالاً اکنون شانس بیشتری برای رسیدن به یک نوع تفاهم وجود دارد نسبت به زمانی که دولت قبلی در قدرت بود.»

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.