جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

یادداشت؛

چهلم غریبانۀ یار امام خمینی/ آیت‌الله حسن صانعی خانه‌ای هم از خود برای خانواده به جا نگذاشت!

او چون برادرش (آیت‌الله شیخ یوسف صانعی) دغدغه قرار گرفتن درست قطار انقلاب روی ریل و حرکت آن در جهت صحیح بر اساس اندیشه‌های بنیان‌گذار فقید انقلاب اسلامی را داشت و معتقد بود این امر نیازمند استمرار صبر و تلاش انسان‌های آگاه و مومن به اسلام و مردم و ایران است.

کد خبر: ۱۶۰۶۱۷۳
چهلم غریبانۀ یار امام خمینی/ آیت‌الله حسن صانعی خانه‌ای هم از خود برای خانواده به جا نگذاشت!

به گزارش جماران؛ به نقل از عصرایران، آیین چهلمین روز درگذشت آیت‌الله شیخ حسن صانعی از یاران رهبر فقید انقلاب و برادر مرجع فقید تقلید -آیت‌الله شیخ یوسف صانعی- در حالی در حسینیۀ جماران برگزار شد که به نوشتۀ سید مهدی حسینی دورود (‌دین‌پژوه و فعال رسانه‌ای حوزوی): از مسؤولان و نهادها خبری نبود و مراسم غریبانه بود.

روایت او از این قرار است:

غربت مراسم آیت‌الله حاج شیخ حسن صانعی البته دور از انتظار هم نبود چراکه در این مدت نه در قم و نه در تهران هیچ آیینی از سوی هیچ‌ یک از دفاتر و بیوت علما و مسئولان بلندپایه و نهادهای رسمی مراسمی به یاد او که تمام عمر خود را وقف انقلاب و نظام و امام کرده بود برگزار نشد. مردی برخوردار از صداقت، صراحت‌‌ لهجه  و شجاعت که در عین حال با رازداری و سکوتی پرسش برانگیز و عقلانی شناخته می‌شد.

محور اصلی اندیشه سیاسی و اجتماعی او که در تمام عمر برآن پای فشرد تبعیت از راه امام  و مقابله جدی با فقر و محرومیت و اعتلای اسلام و ایران بود.

او چون برادرش (آیت‌الله شیخ یوسف صانعی) دغدغه قرار گرفتن درست قطار انقلاب روی ریل و حرکت آن در جهت صحیح بر اساس اندیشه‌های بنیان‌گذار فقید انقلاب اسلامی را داشت و معتقد بود این امر نیازمند استمرار صبر و تلاش انسان‌های آگاه و مومن به اسلام و مردم و ایران است.

 

مراسم چهلمین روز در گذشت  آیت الله صانعی در حسینیه جماران  2

 

 شیخ حسن صانعی در تمام این مدت مخصوصا پس از پیروزی انقلاب و تصدی نهادی چون بنیاد پانزده‌خرداد حق ویژه‌ای مطالبه نکرد و حتی کم‌ترین رفاه را که حق هر خانه و خانواده‌ است نیز برای خانواده خود قائل نشد.

در دوره‌ای که مردم زادگاهش محتاج بیمارستان بودند خانه شخصی خود را فروخت و پول آن را خرج ساختن بیمارستان و بیمارستان را هم وقف مردم و البته خود را بی‌خانمان و اجاره‌نشین کرد.

 

مراسم چهلمین روز در گذشت  آیت الله صانعی در حسینیه جماران  2

 

برای نگارنده و خوانندگان این سطور گفتن و شنیدن این واقعیت سخت است که شیخ حسن صانعی، فرد حلقه اول حواریون حضرت امام و مرد همیشه همراه امام با همه امکانات و فرصت‌هایی که در اختیار داشت تا آخر عمر در منزل اجاره‌ای زندگی کرده باشد و اجاره‌اش هم تا 6 ‌ماه دیگر تمام خواهد شد و خانواده‌اش برای تامین خانه‌ای از خود چه بسا با دشواری رو به رو شوند و اتفاقا اگر نقدی بر زندگی او وارد باشد همین فدا کردن خانه و خانواده به‌پای آرمان است.

انتهای پیام

دیدگاه شما