جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

افزایش حقوق و مزایای جدید در چه صورت ممکن است؟

هیات وزیران مصوب کرد در اجرای ماده (۷۴) قانون مدیریت خدمات کشوری، برقراری هرگونه افزایش حقوق و مزایای جدید توسط دستگاه‌های اجرایی در سال جاری بدون موافقت شورای حقوق و دستمزد ممنوع و غیرقابل اجرا است.

کد خبر: ۱۱۷۵۳۴۵
افزایش حقوق و مزایای جدید در چه صورت ممکن است؟

به گزارش جماران، به نقل از مرکز اطلاع رسانی ، روابط عمومی وامور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور براساس ماده ۲۹ ضوابط اجرایی بودجه ۱۳۹۸، در اجرای ماده (۷۴) قانون مدیریت خدمات کشوری، برقراری هرگونه افزایش حقوق و مزایای جدید توسط دستگاه‌های اجرایی در سال جاری بدون موافقت شورای حقوق و دستمزد ممنوع و غیرقابل اجرا است و تصویب یا اجرای آن تصرف در اموال عمومی محسوب می‌شود.

در تبصره‌ای که ذیل این ماده آمده، ذکر شده دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی و پژوهشی و فرهنگستان‌ها و پارک‌های علم و فناوری براساس ماده (۱) قانون احکام دایمی برنامه‌های توسعه کشور - مصوب ۱۳۹۵- و بدون ایجاد هرگونه بار مالی جدید مطابق بند (ث) ماده (۷) قانون برنامه عمل می‌کنند.

همچنین طبق ماده ۳۰ ضوابط اجرایی بودجه ۱۳۹۸، تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف هستند سهم دستگاه اجرایی و سهم بیمه شده از حق بیمه پایه درمان کارکنان مشمول سازمان بیمه سلامت ایران و سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح را از حقوق و مزایای مستمر (حقوق ثابت به علاوه فوق‌العاده‌های مشمول کسور بازنشستگی) آنان کسر و به حساب سازمان بیمه‌گر ذی‌ربط واریز کنند.

 

انتهای پیام

دیدگاه شما