جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

مردم البرز ۴۱۰میلیون تومان به اطعام نیازمندان کمک کردند

کد خبر: ۹۲۹۲۷۶
مردم البرز 410میلیون تومان به اطعام نیازمندان کمک کردند
شاپور قاسمی روزشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سفره‌های افطار در13 شهر استان البرز برای پذیرایی از مددجویان تحت حمایت و سایر نیازمندان برپا‌ شده است.
وی ادامه داد: بیش از 42 هزار نیازمند البرزی در طول شب‌های ماه مبارک رمضان میهمان سفره‌های افطار کمیته امداد هستند .
قاسمی گفت: امسال نیز در طرح اکرام ایتام و محسنین دفاتر کمیته امداد در شهرهای استان البرز شناسنامه‌های عکس‌دار ویژه ایتام و فرزندان محسنین را برای بازدید و انتخاب آماده کرده‌اند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) البرز افزود: امسال نیز همچون سال‌های گذشته در سطح استان البرز جشن‌ گلریزان با هدف مشارکت خیران برای رفع نیازهای ایتام و خانواده های دارای بیمار صعب‌العلاج برگزار می‌ شود.
وی یادآور شد: مردم و خیران برای پرداخت شرکت در امور نیکوکاری به ویژه تهیه سبد کالا برای نیازمندان می‌توانند از شماره تلفن ثابت 3557 ، تلفن همراه 0263557 وهمچنین شماره‌گیری #026*8877* همراهی لازم را با این نهاد حمایتی داشته باشند.
8029/ 6155
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما