اسماعیل مولایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: بر اساس تعریف تخصصی از مدارس هوشمند، باید لپ تاپ های مدارس متصل به اینترنت و یا اینترانت باشد و معلم و دانش آموز تولید محتوا نمایند و تکالیف به صورت آنلاین ارائه شود.
وی اضافه کرد: اما در حال حاضر چنین امکاناتی در مدارس استان وجود ندارد و باید سعی نماییم با آموزش های لازم، بسترسازی و تجهیز مدارس، دانش آموزان و معلمان را به سمت تولید محتوا سوق دهیم.
وی بیان کرد: با توجه به این که تنوع آموزش نسبت به گذشته بیشتر شده است، اگر انتقال مفاهیم کتاب ها از طریق بازی و دیداری به دانش آموزان صورت گیرد، یادگیری موثرتر می شود.
مولایی با تاکید بر این که صد درصد وسایل کار معلمان نباید هوشمند باشد، ادامه داد: در تمام کشورهای پیشرفته معلمان در کنار وسایل هوشمند از تخته سیاه سنتی برای یادگیری مهارت نوشتن و خوش خطی دانش آموزان استفاده می نمایند.
وی خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته استفاده از وسایل آموزشی نوین از جمله دیتا و لپ تاپ افزایش یافته، ولی از آموزش کافی به معلمان برای استفاده از وسایل هوشمند و نرم افزار غفلت شده است.
وی گفت: در حال حاضر مهم ترین اقدام اداره تکنولوژی آموزش و پرورش، آموزش به معلمان قبل از در اختیار گذاشتن وسایل هوشمند است.
مولایی افزود: با وجود این که 90 درصد مدارس قم مجهز به وسایل هوشمند آموزشی است، ولی تعداد کمی از معلمان تولیدات نرم افزاری دارند و معمولا از نرم افزارهای خریداری شده استفاده می نمایند.
وی با اشاره به این که آشنایی معلمان با تولید نرم افزار از اهداف سال های آینده می باشد، گفت: آموزش و پرورش که باید متولی تولید نرم افزار و محتوای آموزشی باشد، در این زمینه کمتر ورود کرده است.
وی گفت: آموزش و پرورش با برگزاری دوره های آموزشی برای آشنایی معلمان با مهارت های هفت گانه کامپیوتر و کارگاه های آموزشی برای آموزش تولید محتوا اقدام نموده است.
مولایی افزود: جشنواره و مسابقه برای استفاده از تکنولوژی های نوین آموزشی از دیگر اقدام هایی است که هر ساله برگزار و کارهای بسیار ارزشمند و علمی توسط معلمان ارائه می شود.
جمعیت دانش آموزی استان قم در سال تحصیلی 98-97 حدود 255 هزار تن است که 95 درصد در شهر و پنج درصد در مناطق روستایی مشغول به تحصیل هستند.
از کل جمعیت دانش آموزی، 89 درصد در مدارس دولتی و 11 درصد در مدارس غیردولتی حضور دارند که حدود 122 هزار تن معادل بیش از 50 درصد از دانش آموزان در مقطع ابتدایی، حدود 50 هزار تن در متوسطه اول و 34 هزار تن در متوسطه دوم مشغول به تحصیل هستند.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.