یکیی ازدانشمندان ناسا به نام «اِلِن استوفانو» روز سه شنبه اظهاراتی درباره تجسس ناسا برای سیارات قابل سکونت و موجودات فضایی بیان کرد.
به گزارش جی پلاس، به نقل از io9، استوفانو عنوان کرد: به عقیده من در دهه پیش رو ما به نشانه هایی قوی از زندگی فرای کره زمین دست خواهیم یافت و در ۲۰ تا ۳۰ سال آینده نیز به اسناد و شواهدی قطعی دست میابیم.
وی ادامه داد: "ما می دانیم چگونه و در کجا به دنبال این شواهد جستجو کنیم. ما فناوری لازم را داریم و در حال اجرای آن هستیم." در ادامه یک فضانورد کهنه کار به نام جان گرانسفلد نیز گفت: "من فکر می کنم یک نسل تا یافتن زندگی یا قابلیت سکونت در ماه یا مریخ یا یک اختر در همسایگی خود فاصله داریم."
از آنجایی که احتمال زندگی موجوداتی در سیارات مناسب برای سکونت وجود دارد می توان از این طریق به این موجودات نیز دست یافت!
ناسا لیستی از سیارات یا اختر هایی که احتمال وجود اقیانوس آب و زندگی در آنها وجود دارد تهیه کرده و قصد دارد بررسی های خود را بر روی آنها متمرکز کند. لیست از این قرار است:
- Ceres (سیاره کوچک)
- Europa (ماه مشتری)
- Ganymede (ماه مشتری)
- Callisto (ماه مشتری)
- Enceladus (ماه زحل)
- Titan (ماه زحل)
- Mimas (ماه زحل)
- Triton(ماه نپتون)
- Pluto (سیاره کوچک)