شهردار خوی از احیای باغ تاریخی دلگشاخبر داد.

محرم اکبرزاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی با بیان اینکه شهرداری در راستای اهداف فرهنگی و اجتماعی خود و ایجاد و افزایش سرانه فضای سبز احیای این باغ با شکوه را در دستور کار خود قرار داده است گفت:  فاز اول احیای این باغ تاریخی در محلی به مساحت ۷ هکتارآغاز شده است که اعتبار اولیه آن حدود ۵ میلیارد ریال است. 

وی با اشاره به اینکه تبدیل شهر خوی به یک کارگاه بزرگ عمرانی از اهداف شهرداری است گفت: پروژه های عمرانی با تمام قدرت و سرعت در سطح شهر در دست اجرا بوده و ساماندهی کمربند حجازی فر به طول ۶.۵ کیلومتر با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال از اول امسال شروع شده و در مراحل پایانی خود قرار داد.

اکبرزاده افزود: در این کمر بندی علاوه بر آسفالت تمامی مسیر ،کناره سازی و زیباسازی وسط کمربندی هم در دست اجرا است .

شهردار خوی با بیان اینکه توجه ویژه ای برای محرومیت زدایی حاشیه های شهر شده است تصریح کرد:ساماندهی ورودی های شهر از دغدغه هاشهرداری بود که موجب شده نسبت به ساماندهی ۱۵ کیلومتر از  این ورودی های اقدام شود .

اکبرزاده از اجرایی شدن فاز اول پروژه تفرجگاه فنایی با اعتبار ۷ میلیارد ریال خبر داد و گفت:با اقدامات صورت گرفته در نیمه اول سال ۹۷ شاهد به بهره برداری رسیدن این منطقه تفریحی و فرهنگی برای استفاده شهروندان خواهیم بود .

شهردار خوی با اشاره به رکود ساخت و ساز و اقتصادی که در سراسر کشور بوجود آمده است تصریح کرد:با این اینکه اکثر شهرداری ها در پرداخت حقوق و دستمزد کارکنانش با مشکل نقدینگی مواجه هستند ، خوشبختانه با مدیریت توانمند و همکاری همکاران و شورای شهر نه تنها در پرداخت حقوق کارکنان مشکلی بوجود نیامده بلکه پروژه های عمرانی خوب و مهمی در سطح شهر در حال انجام است .

 


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.