جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

سرعت باد در اشنویه به ۶۰ کیلومتر برساعت رسید

کد خبر: ۱۲۵۹۶۱۰
سرعت باد در اشنویه به ۶۰ کیلومتر برساعت رسید

اسماعیل سیمایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: روند وقوع تندباد در آذربایجان غربی متوقف شده و در ۲۴ ساعت آینده با جوی  آرام و تغییرات دمایی کم در استان مواجه خواهیم بود.

وی اضافه کرد: دمای هوای ارومیه در ۲۴ ساعت گذشته بین  ۹ و  ۳۱ درجه سانتی‌گراد بالای صفر در نوسان بود و نقده با دمای  هشت درجه و پلدشت با ۳۳ درجه سانتی‌گراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهر استان بوده‌است.

وی بیان کرد: در راستای کاهش خسارت‌ها، برداشت سریع محصولات سیب، انگور و گردو و آبیاری نکردن باغ‌های سیب و همچنین آماده سازی زمین‌های زراعی برای کشت کلزا باید در دستور کشاورزان قرار گیرد.

طی هفته گذشته، وقوع تندباد به ویژه در ساعات بعد از ظهر، پدیده غالب جوی  در آذربایجان غربی بود که البته خسارتی به بار نیاورد.

۷۱۲۵/۲۰۹۳

منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما