جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

نجات ۱۴۴ مسافر گرفتار در برف و کولاک توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی

کد خبر: ۶۰۳۳۹۷
نجات 144 مسافر گرفتار در برف و کولاک توسط نجاتگران جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی
نجاتگران جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی طی ساعات بامداد امروز (دوشنبه) در جاده‌های مواصلاتی استان تعداد 144 مسافر گرفتار در برف و کولاک را نجات دادند.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، به دنبال ورود سامانه بارشی به استان و بارش برف همراه با کولاک از ساعات عصر یکشنبه، تعداد کثیری از مسافران نوروزی و روز طبیعت هنگام بازگشت به شهرها و روستاهای خود از حرکت بازماندند که عوامل هلال احمر بلافاصله در عملیات‌های مختلف اقدام به رهاسازی از وضعیت جوی و اسکان آن‌ها شدند.
نجاتگران جمعیت هلال احمر استان مستقر در پایگاه های امداد جاده‌ای شهید باقری یوزبند کلیبر، شهید میکائیل عزیزی اهر، شهید ابوالقاسم جعفری بیلوردی هریس، شهید رحمت الله اوهانی مرند، شهید محمدتقی اباذری و صائین سراب از شامگاه گذشته تا بامداد امروز با تمام توان به کمک خودروهای گرفتار در برف و کولاک شتافته و ضمن کمک به هدایت خودروها، تعداد 144 تن از هموطنان را در پایگاه‌ها و اماکن عمومی و در بعضی از نقاط در منازل روستاییان با کمک اهالی روستاها اسکان دادند.
هلال احمر آذربایجان‌شرقی بسته‌های غذایی نیز در میان مردم گرفتار در برف و بوران توزیع کرده است.

انتهای پیام
منبع:
isna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما