همهچیز در مورد یک ترفند واتساپی: ارسال عکس و فیلم یکبار قابل مشاهده/ گرفتن اسکرین شات در واتساپ ممنوع شد؟
همانطور که از نام آن پیداست، عکسها و ویدیوهایی که بهعنوان View Once علامتگذاری کردهاید، فقط یک بار قابل مشاهده…
همانطور که از نام آن پیداست، عکسها و ویدیوهایی که بهعنوان View Once علامتگذاری کردهاید، فقط یک بار قابل مشاهده…
پیامرسان واتساپ گفته است به زودی به افراد این امکان را خواهد داد که خودشان کنترل کنند چه کسانی آنلاین بودنشان را ببینن…
شرکت واتساپ اعلام کرد که کاربران از امروز میتوانند دوروز پس از ارسال پیام آن را حذف کنند.
قرار است که واتساپ امکان مشاهده اعضای حذف شده از گروهها را فراهم کند.
برنامه واتساپ به تازگی مدت زمان حذف پیامها را ۲ روز و ۱۲ ساعت افزایش داده است این در حالی است که مدت زمان قبلی حذف…
در ادامه این مطلب با نحوه بازیابی پیامهای حذف شده در پلتفرم واتساپ آشنا خواهید شد.
ممکن است به زودی بتوانید دو گوشی را به حساب واتساپ خود متصل کنید.
واتساپ در حال توسعه قابلیتی است که به کاربران امکان میدهد وضعیت آنلاین خود را پنهان کنند، ویژگی که از مدتها قبل در…
واتساپ از سال گذشته کار روی تنظیمات جدید حریم خصوصی را آغاز کرد که به کاربران اجازه میدهد تصویر پروفایل، آخرین بازدید…
کمیسیون اروپا به واتساپ تا ژوییه فرصت داد توضیح دهد بهروزرسانی سیاست حریم خصوصی این پیام رسان، مطابق با قانون مصرف…
نسخه بتای واتساپ دسکتاپ به فیلتری برای نمایش «پیامهای خوانده نشده» مجهز شده است.
این گزینه به کاربران اجازه خواهد داد اشتباهاتی مانند خطاهای نوشتاری در پیامهایشان را اصلاح کنند بدون این که مجبور…