جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

سپاه سه فروند شناور صید تِرال را در خلیج فارس توقیف کرد

کد خبر: ۱۱۵۱۶۱۰
سپاه سه فروند شناور صید تِرال را در خلیج فارس توقیف کرد
به گزارش ایرنا،به نقل از روابط عمومی منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه سردار منصور روانکار روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: از شناورهای توقیقی 7 تن انواع ماهی قاچاق کشف و 20 خدمه ایرانی و خارجی نیز بازداشت شدند.
وی یادآورشد: در شش ماه گذشته 6 فروند شناور متخلف صید ترال به همت نیروهای سپاه در منطقه چهارم توقیف شده است.
فرمانده منطقه چهارم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: شناورهای یادشده قصد انتقال صید خود برای فروش در بازار کشورهای حاشیه خلیج فارس داشت.
وی گفت: در این مدت همچنین 170 هزار لیتر سوخت قاچاق و650 کیلوگرم مواد مخدر هم کشف شده است.
روانکار افزود: صید قاچاق کشف شده زیر قیمت معمول، در بازار شهرستان عسلویه به فروش می‌رسد.
سردار روانکار با تاکید بر مشارکت همگانی برای مقابله با قاچاق و صید غیرمجاز ترال یادآورشد: از صیادان انتظار است با متخلفان و قاچاقچیان همکاری نکنند.
وی یادآورشد: صید ترال صدمات جبران ناپذیری به ذخیره و زاد و ولد آبزیان در خلیج فارس وارد می‌کند از این رو برخورد با چنین تخلفی با قاطعیت انجام می گیرد.
7212/6045
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما