جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

باراک اوباما در حال کودتا در آمریکا!

سیستم صوتی گوگل می گوید باراک اوباما به همراه رئیس جمهور چین به فکر کودتا در آمریکا و حذف دولت ترامپ هستند.

کد خبر: ۵۸۸۸۴۱
باراک اوباما در حال کودتا در آمریکا!

به گزارش جماران ؛ کاربری در آمریکا از سیستم صوتی هوشمند گوگل سوال پرسیده بود که آیا باراک اوباما به دنبال برنامه ریزی یک کودتا است؟ که این سیستم در جواب این کاربر گفت: "باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا و شی جین پینگ رئیس جمهور چین، در حال برنامه ریزی یک کودتای کمونیستی مخفی برای سرنگونی دولت ایالات متحده است".

پخش شدن فایل صوتی این جواب در فضای مجازی آمریکا جنجال های بسیاری را به پا کرده است، بسیاری از کاربران در صفحه توئیتر گوگل به این جواب جنجالی واکنش نشان دادند.

اما این تنها اشتباه این غول فناوری در نتایج خود نبود. کاربری دیگر در موتور جست و جوی گوگل پرسیده بود که "حاکم در ایالت متحده چه کسی است؟" و  در نتیجه ای که خود موتور جست و جو آمده بود باراک اوباما را حاکم آمریکا اعلام کرده بود.

عذرخواهی گوگل به خاطر نتایج جعلی در جست و جو

 

گوگل در پی این اشتباهات متوالی از کاربران عذرخواهی کرده و گفته سیستم هوش مصنوعی خود را ارتقا خواهد داد.

 

 

منبع:
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام

دیدگاه شما