آتش سوزی در هتل پارسیان استقلال در تهران رخ داد.

به گزارش جماران، آتش سوزی در هتل پارسیان استقلال در تهران رخ داد.

 

 حریق در هتل پارسیان استقلال؛ استقرار ۱۰ دستگاه امدادی اورژانس تهران / تاکنون مصدومی گزارش نشده

 اورژانس تهران اعلام کرد: در پی گزارش وقوع آتش‌سوزی در هتل پارسیان استقلال، نیروهای امدادی بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

 بنابر اعلام اورژانس تهران، در این عملیات ۱۰ دستگاه امدادی شامل ۷ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه موتورلانس، ۲ دستگاه اتوبوس‌آمبولانس و یک خودروی فرماندهی در محل حادثه مستقر شده‌اند.

 اورژانس تهران با اشاره به اینکه عملیات تخلیه هتل در حال انجام است، اعلام کرد: «خوشبختانه تا این لحظه هیچ مصدومی به اورژانس گزارش نشده است.»

 

 

 آتش‌سوزی هتل استقلال مهار شد/ حادثه هیچ گونه تلفات جانی نداشت

آتش‌سوزی در هتل پارسیان استقلال مهار شده است؛ این حادثه هیچ‌ گونه تلفات جانی نداشته و ماموران آتش‌نشانی در حال لکه‌گیری هستند.

طبق گزارش روابط عمومی هلدینگ سیاحتی و مراکز تفریحی پارسیان، آتش‌سوزی در ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه روز دوشنبه پنجم مردادماه ۱۴۰۵ در انبار ضایعات هتل که در ضلع جنوبی هتل استقلال تهران قرار دارد، آغاز شد.

دلایل وقوع آتش‌سوزی در دست بررسی قرار دارد اما از آنجا که در انبار ضایعات، مقدار زیادی چوب و موکت ضایعاتی ناشی از عملیات تعمیرات هتل انبار شده بود، آتش‌سوزی گسترش پیدا کرد و به رستوران هتل در نیم‌طبقه اول سرایت کرد.

بلافاصله پس از وقوع آتش‌سوزی، پنج اکیپ از ایستگاه‌های آتش‌نشانی پیرامون هتل در محل حاضر شدند و عملیات اطفای حریق را شروع کردند که ۴۵ دقیقه پس از حضور ماموران آتش‌نشانی، آتش مهار شد و هم اکنون ماموران در حال لکه‌گیری محوطه آتش‌سوزی هستند.

این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی به همراه نداشته و آتش‌سوزی نیز به سایر طبقه‌های هتل یا ساختمان‌های همجوار سرایت نکرده است. 

حجم ویدیو: 1.59M | مدت زمان ویدیو: 00:00:07
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.